top of page

Onze Filosofie

Bij SkinPros is onze visie om de huidverbetering te revolutioneren en professionals in de schoonheids- en dermatologiebranche te versterken. We streven ernaar de onbetwiste keuze te zijn voor schoonheidsspecialisten en dermatologen in de Benelux, door innovatieve oplossingen te leveren die de gezondheid van de huid transformeren.

Door een onwrikbaar commitment naar onze klanten trachten wij voor ieder van hen een kanaal te creëren waarin ze toegang hebben tot baanbrekende producten en uitgebreide trainingen die hun expertise versterken en de tevredenheid van hun cliënten verbeteren. Op die manier bouwen wij aan  een community van vooruitstrevende professionals, die gepassioneerd inzake huidverbetering.

Via onze vestigingen in België en Nederland stimuleren we een omgeving van samenwerking, onderzoek en innovatie. We streven ernaar om vooraan te staan bij wetenschappelijke ontwikkelingen en voortdurend nieuwe baanbrekende oplossingen te ontwikkelen die opmerkelijke resultaten opleveren.

Opleiding en ondersteuning vormt de basis van onze visie. We geloven dat kennis mensen in staat stelt om vooruitgang te boeken. Onze service omvat uitgebreide trainingsprogramma's die professionals de vaardigheden en expertise bieden die nodig zijn voor het leveren van uitzonderlijke behandelingen.

Tot slot streven we ernaar om een nieuwe standaard voor huidverbetering te creëren, waar elke professional kan vertrouwen op SkinPros voor transformerende oplossingen, deskundige begeleiding en een ondersteunende gemeenschap.

SkinPros in cijfers

Soms spreken cijfers gewoon voor zich en daar mogen we na 8 jaar best trots op zijn. Onze SkinPros familie groeit steeds sneller en sneller maar het contact blijft steeds persoonlijk en rechtstreeks. Dat is onze garantie voor een vlotte en correcte samenwerking.

7D40F945-3FFE-4782-9127-C7E736463435_1_201_a.jpeg

We zijn de absolute koploper inzake medisch gecertificeerde licht-therapie met Celluma 

6

Exclusieve topmerken die zorgvuldig zijn geselecteerd en een innovatieve waarde hebben

8

Zoveel jaar werken we met passie aan de betere service voor de huidprofessional

458

Professionals die reeds de keuze maakten voor hoogwaardige behandelingen met focus op huidverbetering

1

89EE5806-FA9E-430D-8EB8-EE8AE0299099.jpeg

Ontdek onze reis: van keuken naar kantoor, van garage naar groei.

Bij SkinPros begon het allemaal in onze keuken ( te zeggen die van Bart en Katleen). Met een backup naar de garage. Met passie en doorzettingsvermogen hebben we onze dromen nagejaagd, en vandaag de dag zijn we trots om te zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

 

Onze eerste grote stap was de verhuizing naar een industrieel pand in Willebroek. Daar hebben we onze activiteiten verder kunnen ontplooien en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Net voordat de covid-pandemie toesloeg, besloten we onze horizon te verleggen en ons te vestigen in gloednieuwe kantoren in Sint Katelijne Waver vlak bij ons pilootinstituut. Een frisse start waar we onze creativiteit en innovatie verder konden ontwikkelen.

Maar we hebben niet stilgezeten. We openden ook een tweede vestiging in Nederland, waardoor we nu ook onze klanten daar kunnen bedienen met dezelfde toewijding en expertise die ze van ons gewend zijn.

Inmiddels namen we begin 2024 ook het Antwerpse Luxuss Derma over waardoor we onze Belgisch hoofdkantoor en centrale magazijn gevestigd hebben in Boortmeerbeek.

Bij SkinPros geloven we dat elke stap in onze reis ons heeft gevormd en ons heeft geholpen om te groeien. We zijn er trots op waar we vandaan komen en we kijken vol enthousiasme uit naar wat de toekomst nog voor ons in petto heeft.

bottom of page