top of page

ma 18 nov

|

SkinPros

SHAPE THAT BODY - Dagopleiding Maderotherapie

Maderotherapie is een massagetechniek die afkomstig is uit de oosterse geneeskunde en die bestaat uit het toepassen van een lichaams- of gezichtsmassage met behulp van houten instrumenten die een volledige hervorming van het lichaam mogelijk maken.

SHAPE THAT BODY - Dagopleiding Maderotherapie
SHAPE THAT BODY - Dagopleiding Maderotherapie

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

18 nov 2024, 09:30 – 17:00

SkinPros, Industrieweg 2, 3190 Boortmeerbeek

Over het evenement

Wat houdt deze opleiding in:

Maderotherapie is een massagetechniek die afkomstig is uit de oosterse geneeskunde en die bestaat uit het toepassen van een lichaams- of gezichtsmassage met behulp van houten instrumenten die een volledige hervorming van het lichaam mogelijk maken. Manuele intensieve techniek waarbij we  door middel van Wooden tools en de aangepaste cocktails afslankend, anti-cellulite en verstevigend werken. Deze behandeling geeft al een prachtig resultaat na 1 behandeling.

The skin, our passion !

SkinPros is sedert haar ontstaan gefocust op het structureel verbeteren van de huid door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen. Deze visie overbrengen naar beauty professionals die op zoek zijn naar meerwaarde voor hun praktijk  is dan ook onze missie. Het feit dat we hierbij gebruik kunnen maken van merken welke wij exclusief op de markt brengen, maakt dat wij diverse huidproblematieken adequaat kunnen laten behandelen door onze klanten. Dit is dan ook de rode draad doorheen onze opleidingen.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 499,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 7% korting op een bestelling.

Tickets

  • SHAPE THAT BODY

    € 499,00
    +€ 12,48 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page