top of page

ma 29 apr

|

SkinPros

"Reis naar een Stralende Huid" samen met Utuskusy

Het begrijpen van het verschil tussen BHA en AHA en het kiezen van de juiste huidverzorgingsproducten zoals serums, cocktails, maskers en crèmes hangt af van verschillende factoren, waaronder je huidtype, huidproblemen en persoonlijke voorkeuren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"Reis naar een Stralende Huid" samen met Utuskusy
"Reis naar een Stralende Huid" samen met Utuskusy

Tijd en locatie

1 andere datums

29 apr 2024, 09:30 – 17:00

SkinPros, Industrieweg 2, 3190 Boortmeerbeek

Over het evenement

Wil jij de verschillende protocollen van Utsukusy ontdekken? Gaande van Classic, medical peel of gebruik van toestellen? Dan is deze training zeker iets voor jou...

 1. Muri Shani: Oosterse ritueel behandeling, gericht op totale ontspalling, met gebruik geuressences gebasseerd op de natuurelementen. Specifieke kobido massagetechnieken. een totale ontspanning van top tot teen. 
 2. Maderotherapie:Hierbij maakt men gebruik van houten instrumenten voor massage en stimulatie van de huid. Het is geschikt voor de verbetering van de bloedcirculatie, het remodelleren van de contouren en verstevigen van de huid. 
 3. AHA of BHA:De keuze tussen AHA (alfa-hydroxyzuren) en BHA (beta-hydroxyzuren) hangt af van jouw huidtype en specifieke zorgen. AHA's zijn geweldig voor het exfoliëren van de bovenste laag dode huidcellen en het verbeteren van de huidtextuur. BHA's zijn effectief voor het reinigen van poriën en het verminderen van acne. 
 4. Serums:Voor specifieke huidzorgen, zoals hydratatie, anti-aging, pigmentatie of acne, kies je serums met ingrediënten die aan die behoeften voldoen. Bijvoorbeeld hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor helderheid en anti-aging, niacinamide voor acne en ontstekingsremmende voordelen.
 5. Maskers:Maskers kunnen worden gekozen op basis van de behoeften van jouw huid. Gelmasker, alginaat masker, crème masker, color maskers, leer ze allemaal ontdekken.
 6. Hydra Vacuum: Hydra Dermabrasie is  gericht zijn op huidvernieuwing en dieptehydratatie. Hydra vacuum is  geschikt zijn voor het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en tevens voor een betere opname van actieve werkstoffen.
 7. Meso Skin Dual: De technologie stimuleert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine, twee bestanddelen die essentieel zijn om de huid stevig en elastisch te houden. De Meso skin Dual is een alternatief voor de vroegere Microneedling, waarbij we met deze techniek de huid niet gaan beschadigen. 

Een prachtige ontdekkignsreis door het gamma van Utsukusy. 

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 499,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 7% korting op een bestelling.

Tickets

 • Reis naar een stralende huid

  Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen het gamma Utsukusy

  € 499,00
  Btw: +€ 104,79 BTW+€ 15,09 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page