top of page

ma 22 apr

|

SkinPros

"Ontdek de Kunst van Adviseren en Verkopen in de Schoonheidsbranche

Ben jij een toegewijde schoonheidsspecialist die haar salon wil laten bloeien en groeien? Wil je niet alleen klanten verwelkomen, maar ook als vertrouwde adviseur fungeren en je omzet naar nieuwe hoogten tillen? Dan is onze exclusieve Sales Training de perfecte kans voor jou!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
 "Ontdek de Kunst van Adviseren en Verkopen in de Schoonheidsbranche
 "Ontdek de Kunst van Adviseren en Verkopen in de Schoonheidsbranche

Tijd en locatie

1 andere datums

22 apr 2024, 09:30 – 16:30

SkinPros, Industrieweg 2, 3190 Boortmeerbeek

Over het evenement

🎓 Wat bieden wij:

  • Dagtraining vol Tips en Tricks: Leer van ervaren professionals die de geheimen van succesvolle verkoop in de schoonheidsbranche kennen. Ontvang waardevolle inzichten en direct toepasbare tips die je salon een boost zullen geven.
  • Rolspelen voor Praktijkervaring: Stap uit je comfortzone en oefen met echte scenario's in onze interactieve rolspelen. Ontwikkel het zelfvertrouwen om elke klant te overtuigen en zet de niet-verkopende 'ik' om naar een ware professional.
  • Adviseursrol Versterken: Leer hoe je niet alleen behandelingen aanbiedt, maar ook een betrouwbare adviseur wordt. Ontdek hoe je de unieke behoeften van je klanten kunt begrijpen en de perfecte oplossingen kunt aanbieden, waardoor je salon zich onderscheidt van de rest.
  • Verhoog Omzet en Verbeter Kwaliteit: Begrijp de kunst van het balanceren tussen het vergroten van je omzet en het leveren van hoogwaardige diensten. Ontdek strategieën om je zaak naar een hoger niveau te tillen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

🌺 Wat maakt deze training uniek:

  • Gepersonaliseerde Aanpak: Onze training is afgestemd op de specifieke behoeften van schoonheidsspecialisten. We begrijpen dat jouw salon uniek is, en daarom bieden we praktische adviezen die aansluiten bij jouw situatie.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle connecties op binnen de branche. Deel ervaringen, tips en ideeën om samen te groeien.
  • Certificaat van Deelname: Na afronding van de training ontvang je een officieel certificaat. Dit is niet alleen een erkenning van jouw inzet, maar ook een waardevol attribuut voor je salon.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformerende kracht van onze Sales Training voor Schoonheidsspecialisten. Bereid je voor om te schitteren als een deskundige adviseur en je salon naar nieuwe hoogten te leiden! 💄🌟 #SchoonheidVerkoopt"

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 499,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn.

Deel dit evenement

bottom of page