top of page

ma 14 okt

|

SkinPros

MASTERCLASS: Peelings en Cocktails

Tijdens onze Masterclass gaan we dieper in op verschillende peelings en de combinatie hiervan, de opbouw van de huid, het gebruik van verschillende cocktails voor oa. CIT, Puraxel of Meso Skin Dual. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het optimaliseren van Celluma lichttherapie

MASTERCLASS: Peelings en Cocktails
MASTERCLASS: Peelings en Cocktails

Tijd en locatie

Laatst beschikbare datum

14 okt 2024, 09:30 – 17:00

SkinPros, Industrieweg 2, 3190 Boortmeerbeek

Over het evenement

Wat kan je verwachten van deze Masterclass? 

  1. Peelingtechnieken:Bespreking van verschillende soorten peelings AHA en BHA.  Diepgaande analyse van de huidstructuur en het bepalen van de juiste peeling volgens de behoeften van de huid. 
  2. Combinatie van peelings:Inzicht in hoe verschillende peelings op elkaar kunnen worden afgestemd voor optimaal resultaat. Casussen en praktijkvoorbeelden van succesvolle combinaties. 
  3. Cocktails voor de CIT, Puraxel of Meso Skin Dual:Uitleg van de eigenschappen en toepassingen van specifieke cocktails. Demonstraties van het juiste gebruik en de effecten op de huid. 
  4. Celluma lichttherapie:Grondige bespreking van de voordelen van Celluma lichttherapie. Praktische tips voor het optimaal benutten van lichttherapie in huidverzorgingsbehandelingen. 
  5. Behandelplannen:Analyse van verschillende casussen en huidtypes. Aanbevelingen voor ideale behandelplannen in de cabine en voor thuisgebruik.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 499,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering en gebruiksproducten voor de praktijkbehandelingen tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 7% korting op een bestelling.

Tickets

  • MASTERCLASS

    € 499,00
    +€ 12,48 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page