top of page

ma 22 jan

|

Sint-Katelijne-Waver

"Elevate Beauty Sales": Verkooptraining voor de Schoonheidsspecialist(e).

Een unieke verkooptraining, voor de Beauty professional, die hun omzet willen vergroten zonder opdringerig te zijn. In "Elevate Beauty Sales" richten we ons op het ontwikkelen van subtiel effectieve verkoopvaardigheden en strategieën die je helpen meer omzet te genereren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"Elevate Beauty Sales": Verkooptraining voor de Schoonheidsspecialist(e).
"Elevate Beauty Sales": Verkooptraining voor de Schoonheidsspecialist(e).

Tijd en locatie

22 jan 2024, 09:30 – 16:30

Sint-Katelijne-Waver, Groenstraat 11, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Over het evenement

Wat kun je verwachten:

 • Subtiele Verkoopvaardigheden: Leer de kunst van het verkopen zonder opdringerig te zijn. Ontdek hoe je natuurlijk en oprecht advies kunt geven, gebaseerd op de individuele behoeften van je klanten.
 • Slimme Klantgerichtheid: Begrijp de kracht van echt luisteren en het stellen van de juiste vragen. Ontdek hoe je de behoeften van je klanten kunt achterhalen en aan hun verwachtingen kunt voldoen.
 • Efficiënt Tijdbeheer: Leer strategieën om je tijd effectief te beheren en je omzet te verhogen, zodat je meer verdient in minder uren. Ontdek hoe je je klantenbestand kunt uitbreiden en je diensten kunt optimaliseren.
 • Elegant Upselling: Verhoog je omzet door op een elegante manier extra diensten of producten aan te bieden. Ontdek hoe je klanten kunt helpen bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden zonder dwang.
 • Bouw Sterke Klantrelaties op: Leer hoe je langdurige en loyale klantrelaties opbouwt. Ontdek technieken om een vertrouwensband op te bouwen, wat niet alleen de omzet verhoogt maar ook klantenbinding bevordert.

Deze training is ontworpen om je niet alleen te helpen groeien als professional, maar ook om je schoonheidssalon te transformeren in een bloeiende onderneming. Ontdek de kunst van verkopen met elegantie en zie hoe je omzet stijgt terwijl je geniet van een gebalanceerde werkleven. Schrijf je vandaag in voor "Elevate Beauty Sales" en geef jouw schoonheidssalon de boost die het verdient.

Wat kost je deelname:

Deze dagopleiding kost 499,- exclusief BTW waarbij het cursus materiaal, catering tijdens de dag inbegrepen zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer ook nog een Certificaat van de opleiding alsook een leuke goodiebag en tijdens de dag nog 7% korting op een bestelling.

Tickets

 • Beauty Boost: Verkooptraining

  € 499,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 12,48 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page