top of page

Als je denkt aan een beautyprofessional, denk je waarschijnlijk aan een expert die zich volledig richt op het optimaliseren en behouden van de schoonheid van de huid. Bij SkinPros begrijpen we dat echte expertise dieper gaat dan het oppervlakkige. Een beauty skinexpert kijkt naar de unieke behoeften van je huid, stelt persoonlijke behandelplannen op en begeleidt je bij elke stap.

De unieke waarde van een beauty professional

Je huid is je grootste orgaan en is net zo uniek als je vingerafdruk. Iedereen verdient daarom een op maat gemaakte benadering voor een professionele huidverbetering. Maar waarom is het nu zo belangrijk om een beautyprofessional in te schakelen? Je zou kunnen zeggen dat een schoonheidsroutine zonder de kennis van een beauty skinexpert vergelijkbaar is met een schip zonder kompas. Je zou ergens kunnen komen, maar het is waarschijnlijk niet waar je wilt zijn. Na een intensieve opleiding tot beautyprofessional heeft een skinexpert de kennis en kunde om verder te kijken dan de standaardbehandelingen. Ze duiken dieper in de kern van je huidproblemen, gebruiken geavanceerde technieken en benaderen elke uitdaging met wetenschappelijk onderbouwde methoden. Ze werken samen met jou aan duurzame oplossingen voor bijvoorbeeld jouw pigmentvlekken.

Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op!

behandelkamer-skinpros

Laat jouw huid stralen

Ben je klaar om de sprong te wagen en je huid de aandacht te geven die het verdient? Ontdek het aanbod dat wij aanbieden als beauty skinexpert. Wacht niet langer en boek nu je afspraak. Want echte schoonheid komt niet enkel van buitenaf door een huidtherapeut, maar ook van de juiste expertise en verzorging van binnenuit.

Thanks for submitting!

Neem contact op

IJzerenveld 4

2860 Sint Katelijne Waver

België

+32 15 621 225

Contact Us

Hoofdkantoor 

Contacteer ons telefonisch tijdens de kantooruren

Adres

IJzerenveld 4

2860 Sint Katelijne Waver

België

Openingsuren

Maandag - donderdag:
9:00u- 17:00u

Vrijdag

9:00u - 16:00u

Zaterdag & Buiten kantooruren

op afspraak

E-mail

Telefoon

+32 15 621 225

Laatste verzendtijd goederen

Maandag tot vrijdag: 13:00u
 

bottom of page